Bob Janssen
Freelance fotograaf uit Nijmegen

Fotograferen is mijn passie. Ik word er gelukkig van. Door dit fantastische beroep kom ik op bijzondere plekken en ontmoet ik mensen met bijzondere verhalen. Een foto kan ons in onze ziel raken, onze stemming beïnvloeden, ons terug in de tijd brengen door herinneringen of het verhaal van een individueel persoon vertellen.

Dronefotografie

Het standpunt bepaalt voor een belangrijk deel of een foto aantrekkelijk of spannend is. Met een drone heb je een uniek standpunt. Daardoor kun je beelden maken die je vanaf de grond niet kunt maken. Door het unieke perspectief verander je de manier waarop de kijker herkenbare locaties ziet. Hij ziet dan bijvoorbeeld een boeiend en abstract beeld. De drone geeft mij de mogelijkheid om nog meer te spelen met het artistieke aspect van fotografie.

Ik kreeg fotografie met de paplepel ingegoten. Mijn vader en ik gingen vaak samen op pad om plaatjes te schieten. We waren vaak in onze doka om foto’s af te drukken. Ik ben zo dankbaar voor deze mooie herinneringen. Daarom wil ik graag herinneringen vastleggen voor andere mensen. Neem contact met me op als ik iets voor u kan doen.

‘Een foto vertelt een verhaal en ik laat het verhaal graag zien’